fbpx

UN ZÂMBET PERFECT

Descoperiți magia unui zâmbet perfect cu Expert Dental, unde tehnologia întâlnește arta restaurării dentare prin implanturi de ultimă generație. Un zâmbet frumos nu doar că îmbunătățește aspectul exterior, dar joacă un rol crucial în încrederea de sine și în modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. La Expert Dental, ne dedicăm să oferim fiecărui pacient nu doar un zâmbet estetic, ci și funcționalitatea optimă a dinților, pentru a mânca, vorbi și râde fără restricții. Alegându-ne, veți redescoperi nu doar bucuria de a zâmbi, ci și de a trăi la maximum fiecare moment.

Beneficiile implanturilor dentare

Implanturile noastre dentare oferă nu doar un zâmbet natural și estetic, dar sunt o investiție pe termen lung în sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Acestea restabilesc capacitatea de a mânca o gamă largă de alimente, îmbunătățind astfel nutriția și calitatea vieții. În plus, implanturile dentare contribuie la menținerea structurii faciale, prevenind resorbția osoasă care apare în urma pierderii dinților. Această tehnică modernă vă permite să vorbiți clar și fără griji, oferindu-vă încrederea de a interacționa social, fără teama că proteza dentară s-ar putea mișca sau că ar putea exista restricții în exprimare.

Alegând soluții de implant dentar de la Expert Dental, vă asigurați nu doar de un zâmbet frumos pe termen lung, dar și de o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. 

Etapele tratamentului

Consultatia initiala pentru realizarea plantului de tratament cu implant dentar

Inserarea implantului dentar

Etapa de osteointegrare a implantului dentar

Etapa protetica – fixarea lucrarii/coroanei dentare definitive pe implanturi

Realizăm toate tipurile de implanturi dentare

Implanturi dentare endoosoase 

Acestea sunt cele mai comune tipuri de implanturi dentare, care sunt inserate direct în osul maxilar sau mandibular. Sunt realizate din titan sau aliaje de titan, asigurând o stabilitate excelentă și o durabilitate pe termen lung.

Implanturi dentare subperiostale

Acestea sunt potrivite pentru pacienții care nu mai au suficient os în maxilar sau mandibulă pentru a susține implanturile endoosoase. Acestea sunt plasate sub mucoasa gingivală și deasupra osului, astfel încât să se întindă peste osul maxilar sau mandibular.

Implanturi dentare zigomatice

Sunt utilizate în cazurile în care pacientul nu are suficient os în maxilar pentru implanturile endoosoase sau subperiostale. Aceste implanturi sunt ancorate în osul zigomatic, care este mai dens și oferă o bază solidă pentru susținerea lucrărilor dentare.

Implanturi dentare cu încărcare imediată

Aceste implanturi permit montarea danturii fixe imediat după inserarea implantului, reducând astfel perioada de vindecare și timpul de așteptare al pacientului. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc o restaurare dentară rapidă și convenabilă.

Mini-implanturi dentare

Acestea sunt implanturi mai mici în dimensiune și sunt folosite în special pentru stabilizarea protezelor dentare. Mini-implanturile dentare sunt inserate în osul maxilar sau mandibular, oferind o ancorare suplimentară pentru proteze și evitând alunecarea acestora.

Gata să redescoperiți bucuria de a zâmbi? Contactați-ne acum pentru o consultatie și începeți călătoria spre zâmbetul pe care l-ați visat întotdeauna. Echipa Expert Dental vă așteaptă.

Suntem singurul cabinet stomatologic din județul Satu Mare dotat cu laser de origine americană Biolase, care are o rată de succes crescută exponențial față de tehnicile clasice.  

Adresă:

Bulevardul Transilvania nr. 4 ap. 1 – Satu Mare (intrarea din spate, dinspre str. Decebal)

Număr de telefon:

0754 903 369

Adresă de email:

office@expertdental.ro

© 2023 ExpertDental
Copyright © 2023 ExpertDental
Right Menu Icon