fbpx

DE CE WATERLASE?

Tehnologia continuă să ne schimbe viața zi de zi. Tot mai mulți stomatologi aleg să folosească instrumente de ultimă generație, cum ar fi laserele dentare, pentru a avea grijă de sănătatea orală a pacienților. În funcție de tipul de laser ales, medicul dentist poate trata cu succes multe afecțiuni dentare comune într-un mod blând, minim invaziv.

Cu peste 45.000 de lasere vandute, BIOLASE este lider în industria mondiala de lasere dentare. Sistemul BIOLASE Waterlase este o alternativă sigură și blândă la instrumentele dentare tradiționale pe bază de freză. Folosind doar energia laserului și apă, Waterlase poate efectua procedurile stomatologice cu minim de discomfort.

Practic fără durere

Ți-e frică să mergi la dentist ca să nu auzi și să nu simți binecunoscutul burghiu bâzâind în gura ta? Sau poate ești îngrozit de acul cu anestezic? Aceste temeri vor dispărea în cabinetul nostru o dată cu primul tratament efectuat cu sistemul WATERLASE.  Acest laser dentar ne permite efectuarea tuturor tratamentelor de care ai nevoie aproape fără nicio durere.

Waterlase combină apa, aerul și energia laser pentru a fi utilizat în siguranță pe țesutul uman din gură. Dinții noștri sunt parțial compuși din apă, iar atunci când laserul intră în contact cu dintele, acesta excită moleculele de apă pentru a tăia dintele. Această tehnologie patentată ajută la prevenirea căldurii și vă oferă o experiență practic fără durere, creând în același timp mai puțini aerosoli decât metodele tradiționale de tratament.

Sigur și precis

Waterlase este utilizat pentru  tratamente dentare atât la copii cât și la adulți. Unul dintre puncte forte ale laserului Waterlase este precizia lui! 

Frezele dentare convenționale se bazează pe îndepărtarea unor cantități mari de dinte pentru a-și face treaba, iar măcinarea și rotirea constantă a burghiului pot provoca căldură, durere și fisuri microscopice, care ar putea duce la infecții viitoare sub obturație.

Waterlase, pe de altă parte, îndepărtează cantități foarte precise de dinte, fără a deteriora sau fisura restul dintelui! Și pentru că este atât de precis, rareori veți avea nevoie de anestezic!

Waterlase vs OU

Tratament carie cu Waterlase

Suntem singurul cabinet stomatologic din județul Satu Mare dotat cu laser de origine americană Biolase, care are o rată de succes crescută exponențial față de tehnicile clasice.  

Adresă:

Bulevardul Transilvania nr. 4 ap. 1 – Satu Mare (intrarea din spate, dinspre str. Decebal)

Număr de telefon:

0754 903 369

Adresă de email:

office@expertdental.ro

© 2023 ExpertDental
Copyright © 2023 ExpertDental
Right Menu Icon