fbpx

Servicii Stomatologice

La cabinetul stomatologic Expert Dental pacienții sunt întotdeauna pe primul loc, așadar, punem accentul pe profesionalism și seriozitate în tot ceea ce facem, asigurând servicii moderne, create special pentru nevoile fiecărui pacient.

Recâștigă-ți zâmbetul și încrederea

Cabinetul nostru reprezintă opțiunea ideală pentru tine în cazul în care care dorești să scapi ușor, sigur și fără durere de afecțiunile dentare.

Urgențe NON-STOP

Apasă pentru a vedea mai multe detalii.

Acum poți apela la un medic stomatolog NON-STOP în Satu Mare, unde vei fi primit și tratat în cadrul unei clinici stomatologice moderne, cu aparatură și echipamente de ultimă generație. Dacă ai o problemă dentară de urgență, nu aștepta o îmbunătățire a situației!

Parodontologie

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Netratate la timp, bolile parodontale pot conduce la tratamente stomatologice complexe și costisitoare. Datorită echipamentelor și a experienței noastre, cabinetul stomatologic este pregătit și pentru intervențiile chirurgicale parodontale.

Stomatologie pediatrică

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Este extrem de important ca și cei mici să fie consultați și tratați încă de mici, astfel înlăturându-le teama de dentist și învățându-i importanța sănătății orale de la vârste fragede. Ne dorim să creștem zâmbete sănătoase și frumoase, tratând copiii și educând adulții de mâine.

Protetică dentară

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Protetica dentara nu înseamnă doar estetică. Știm că pacienții nu își doresc doar un serviciu sau o procedură standard, ci o soluție de tratament completă, estetică și funcțională. Specialistul îți va asigura un plan de tratament personalizat, eficient și minim invaziv.

Radiologie dentară

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Multe afecțiuni ale dintelui și țesuturilor înconjurătoare nu pot fi văzute decât pe radiografie, precum: cariile interdentare, infecțiile de la nivelul rădăcinilor (granuloame, chisturi), fracturile dentare, resorbția oaselor maxilare.

Implantologie

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Implanturile dentare pot fi soluţia potrivită pentru lipsa dinţilor - arată şi se simt ca dinţii naturali. Mănânci, vorbești și zâmbești cu încredere. De asemenea, îţi protejează dinţii sănătoși, deoarece se înlocuieşte doar dintele lipsă, fără afectarea celor vecini.

Estetică dentară

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Obține zâmbetului la care visezi, noi punem accentul pe artă, nu doar pe tehnică și știință. Când vine vorba de estetic, vorbim de frumos și de aceea mergem dincolo de restabilirea funcției dinților și încercăm să obținem rezultatul dorit, în conformitate cu idealurile de frumusețe ale pacientului.

Endodonție

Apasă pentru a vedea mai multe detalii despre procedură.

Tratamentul endodontic este una dintre cele mai întâlnite intervenții stomatologice. Dacă pulpa unui dinte este infectată ori inflamată sau infecția a ajuns la nivelul parodontiului apical, tratamentul endodontic este necesar pentru a salva dintele.

Ai o problemă stomatologică?

Programează-te:

Contactează-ne prin telefon sau prin email și fă-ți o programare.

Suntem singurul cabinet stomatologic din județul Satu Mare dotat cu laser de origine americană Biolase, care are o rată de succes crescută exponențial față de tehnicile clasice.  

Adresă:

Bulevardul Transilvania nr. 4 ap. 1 – Satu Mare (intrarea din spate, dinspre str. Decebal)

Telefon:

0754 903 369

Email:

office@expertdental.ro

© 2023 ExpertDental
Copyright © 2023 ExpertDental
Right Menu Icon